Dimarts, 20 d'Abril de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC insisteix en govern en moure fitxa per integrar l’alberg a la xarxa Xanascat

Davant el que els republicans qualifiquen d’ “inoperància del govern sociovergent” en aquest àmbit, els regidors Pere Sàbat i Josep Àlvarez es van reunir fa uns dies amb el director de l’Agència Catalana de Joventut Cesc Poch.

Volien conèixer la situació en què es troba l’alberg de Vilafranca i quines són les accions concretes a seguir per entrar a formar part de la xarxa Xanascat.

Durant la reunió es va constatar, segons els regidors, que “si l’Alberg no és dins la Xanascat és perquè el govern de Vilafranca no vol, ja que té les condicions i la predisposició de la Generalitat”. En aquest sentit, només caldria concertar l’alberg perquè s’hi puguin dur a terme les activitats que ofereix la Xarxa.

Des d’ERC també apunten que apostar pel turisme que atrauen aquest tipus d’albergs seria “un gran encert per Vilafranca ja que es potencia un segment de població que trepitja territori, que compra a quilòmetre zero i per tant dinamitza el comerç local i de proximitat”.

Els republicans consideren que l’alberg seria una “excel·lent oportunitat” per potenciar el turisme cultural amb tota l’oferta que té Vilafranca. També defensen que reforçaria l’aposta per ser un espai potent en enoturisme, ja que es podrien dur a terme propostes turístiques lligades al món del vi i del cava. En definitiva des d’ERC es defensa l’alberg com un element clau en la potenciació i dinamització del turisme, així com també un element per enfortir el Penedès ja que només hi ha dos albergs de la Xanascat al territori, un al Garraf i un altre al Baix Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: