Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa Músics d’aquí, de Penedès TV, reprèn nous capítols a partir d’aquesta setmana

‘Músics d’aquí’ és un espai de Penedès TV destinat a presentar la biografia i l’obra d’intèrprets i compositors que tenen algun vincle amb el Penedès.

Cada setmana el cantautor Paton Soler entrevista algun dels nostres músics i fins i tot l’acompanya en la interpretació d’alguna peça, sempre amb un resultat espontani i molt especial. En els darrers anys han passat per l’espai més de cinquanta músics del Penedès i a partir d’aquesta setmana s’emetran nous capítols. El primer serà aquest dimarts amb una entrevista al director de coral, Argemí Curto. El dia de Sant Jordi Penedès TV oferirà una reemissió especial amb l’entrevista que li va fer Paton Soler al guitarrista David Palau, i la setmana vinent el següent capítol de Músics d’aquí es dedicarà al cantant dels Inadaptats, Àlex Vendrell. Aquesta temporada també passaran pel programa, entre d’altres, l’organista Isidre Vallès, el bateria, Fèlix Batlle, el cantant Marc Bala o la directora de coral, Imma Vinyes, el baixista Carles Vidal i el compositor Esteve Molero, que toca el trombó.
El programa Músics d’aquí s’emet per Penedès TV els dimarts a dos quarts de quatre de la tarda, a dos quarts de vuit del vespre i a dos quarts de dotze de la nit, amb reposicions cada quatre hores fins l’endemà dimecres. L’última emissió del programa és el dimecres a dos quarts de dotze del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: