Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El procés participatiu per definir els usos de l’antic mercat de la Pelegrina com a equipament juvenil ha continuat amb una visita a l’edifici

Després d’una primera reunió del grup motor de joves a les instal·lacions del servei de joventut a mitjans de març, ahir va tenir lloc una visita a l’edifici de l’antic mercat de La Pelegrina.

Els joves van poder conèixer in situ l’estat de l’espai i començar a imaginar els serveis que hauria d’acollir el futur equipament juvenil.

35 joves formen part d’aquest grup motor que, amb l’acompanyament dels tècnics del servei de Joventut ha de definir els usos de l’equipament per tal que respongui adequadament a les necessitats de la gent jove de la ciutat. El regidor de Joventut, Participació i Voluntariat de Vilafranca Miquel Medialdea explica que el procés, tot i estar als seus inicis, està funcionant molt bé.

Per la visita d’aquest dijous al vespre, els joves i els tècnics del servei de Joventut van comptar amb la presència del coordinador de l’espai jove La Casa Gran de Gavà, un equipament pioner en la dinamització del col·lectiu de joves a través sobretot d’accions vinculades amb les noves tecnologies.

Joan Pol Sala posava l’accent en que el procés que afronta Vilafranca té una àmplia participació de joves amb perfils molt diferents, fet que pot contribuir a garantir una definició dels usos que respongui a les necessitats reals d’aquest segment de la població.

Per part dels joves que integren el grup motor, les sensacions estan sent, de moment positives.

Després de la visita hi haurà una nova reunió del grup motor al servei de joventut i el dia 4 de juny se celebrarà una trobada oberta a tothom qui hi estigui interessat. Mentrestant la informació que sorgeix del procés està sent compartida a través de les xarxes socials de Joventut. El regidor preveu que a la tardor ja hi haurà un projecte arquitectònic que doni resposta als continguts sorgits del procés participatiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: