Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Demà divendres talls de trànsit a l’avinguda de la Pelegrina-c/ St. Cugat Sesgarrigues

Demà divendres talls de trànsit a l’avinguda de la Pelegrina-c/ St. Cugat Sesgarrigues

Amb motiu dels treballs de fressat i asfaltat de l’entorn de la rotonda en construcció a la cruïlla av. Pelegrina-c/ Sant Cugat Sesgarrigues, aquest divendres 15 d’abril hi haurà talls de trànsit parcials en aquest punt.

Es donarà pas alternatiu als vehicles que hi conflueixen des de les diverses direccions. Els talls de trànsit parcials, que poden originar cues, seran sobretot al matí, però no es descarta que puguin continuar a la tarda, o fins i tot a la nit per tal d’afectar el menys possible al trànsit.
Es recomana als conductors que utilitzin rutes alternatives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: