Divendres, 26 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Celeste Alías cantarà clàssics llatinoamericans amb el Quartet de l’Orquestra Cambra

Dissabte a les 7 de la tarda tindrà lloc a l’Auditori de Vinseum el concert de la cantant Celeste Alías amb el Quartet de l’Orquestra Cambra del Penedès.

Alías és una de les veus de referència dins l’àmbit del jazz de la música actual i cantarà alguns dels grans temes populars llatinoamericans. Els arranjaments han estat creats especialment per aquesta ocasió per Joan Vidal, Toni Vaquer, David Sisó, Jordi Coll i la mateixa Celeste Alías.

És un dels actes de la programació musical que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca amb Vinseum. Aquest cicle complementa i amplia l’oferta que l’Orquestra de Cambra del Penedès ofereix a l’Auditori Municipal amb uns concerts de format més reduït. Aquest concert serà el cinquè i darrer Tast de Cambra de l’Orquestra vilafranquina de la temporada.

Al final del concert el celler Gramona oferirà una degustació d’un dels seus vins, el Xarel•lo Roent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: