Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CDC convoca militants i simpatitzants a la segona sessió de debat de Torn obert

Convergència Democràtica convoca militants i simpatitzants a la segona sessió de debat de Torn obert a la comarca, que tindrà lloc dissabte.

Dissabte a partir de les 10 del matí, a l’Escorxador de Vilafranca, se celebrarà la segona sessió de debat de Torn obert adreçada a militants i simpatitzants de Convergència Democràtica de Catalunya de l’Alt Penedès. Aquesta és una cita més del procés que van iniciar els convergents el passat mes de març per definir les noves bases del partit amb la voluntat d’eixamplar la seva massa social i afrontar “els nous reptes de país”.

A la primera sessió celebrada a Vilafranca hi va assistir prop d’un centenar de persones. Els assistents van respondre una enquesta que, entre altres qüestions, recollia les seves opinions sobre un possible canvi de nom del partit, la tria de candidats o el règim d’incompatibilitats. A la sessió de dissabte es presentaran els resultats de l’enquesta i, a partir d’aquests, s’articularan debats entorn de tres grans conceptes: ideologia, estratègia i organització.

 

Des de l’executiu comarcal de Convergència Democràtica estan satisfets amb la participació que hi ha hagut fins al moment, però insisteixen en que volen arribar a com més gent millor, tot fent una crida als simpatitzants. De fet, els simpatitzants també tindran veu en aquest procés sempre que hagin participat a les sessions de torn obert.

El president comarcal del partit recordava el calendari que ha de seguir el procés en els propers mesos.

 

El procés comarcal culminarà amb una votació que es farà a Vilafranca el dissabte 21 de maig, de nou del matí a vuit del vespre, a la seu de Convergència de la Rambla de Nostra Senyora. Podran votar tots els participants del Torn obert, tant militants com simpatitzants. Tot i que els vots dels simpatitzants només es tindran en compte políticament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: