Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un taller dedicat als ibers i una caminada, activitats al Parc d’Olèrdola aquest cap de setmana

Un taller dedicat als ibers i una caminada, activitats al Parc d’Olèrdola aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana hi ha propostes ben atractives per conèixer de manera molt lúdica el Parc d’Olèrdola. Dissabte, a les 11 del matí, s’ha programat la proposta “Com es vestien els ibers d’Olèrdola?”, mentre que diumenge tindrà lloc la caminada pel Penedès romànic, amb sortida des de Vilafranca a dos quarts de 9 del matí i arribada al Conjunt Monumental.

L’activitat de dissabte dedicada al món iber s’ha incorporat aquest any en la programació del Parc. Es tracta de mostrar com es vestien els ibers, aprofitant que Olèrdola acull l’única tintoreria i adoberia trobada en el món iber. L’activitat té un preu de 6 euros i és gratuïta amb el carnet del Super 3. Inclou entrada al Conjunt Monumental d’Olèrdola, activitat familiar amb visita a la zona arqueològica ibèrica i taller infantil. Després de l’activitat es podrà visitar lliurement la resta del jaciment.
La caminada comentada de diumenge té un recorregut de 15 Km que des de l’estació de trens de Vilafranca conduirà entre vinyes fins el Conjunt Monumental d’Olèrdola, amb tornada al punt d’inici. Pel camí es podrà conèixer exteriorment la capella de Santa Maria dels Horts, l’única església romànica que es conserva al terme de Vilafranca; el Sant Sepulcre d’Olèrdola, una peça excepcional del romànic català, i es visitarà el Conjunt Monumental d’Olèrdola.
En cas de que les condicions meteorològiques no permetin fer l’activitat en bones condicions, aquesta podria ser cancel·lada.
Per inscripcions o més informació es pot trucar al 938172868, enviar un correu electrònic a l’adreça o consultar la web http://viapenedes.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: