Divendres, 25 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull confia que la Generalitat aportarà en els propers pressupostos la inversió necessària per tal d’acabar el segon ambulatori

Aquesta setmana l’alcalde de Vilafranca s’ha reunit amb el Conseller de Salut de la Generalitat, Antoni Comín, per tal de plantejar-li els reptes i les necessitats en aquesta àrea que té la capital de l’Alt Penedès i de retruc la resta de la comarca.

Regull ha explicat en el decurs del programa Diàlegs amb l’alcalde que la reunió va anar bé i que en va sortir optimista. Va aprofitar per plantejar diferents qüestions, entre les quals la principal la demanda de finalitzar la inversió per tal que el segon ambulatori de Vilafranca pugui obrir el més aviat possible.
L’alcalde ha remarcat que tot plegat dependrà també que en els propers pressupostos de la Generalitat es pugui consignar la partida necessària, que ha situat al voltant d’uns 700.000€. Regull ha recordat que en aquests moments la Generalitat ha fet ja una inversió de 7 milions d’€ en l’edifici i els serveis que estan totalment finalitzats, i que el que falta és l’equipament del centre. Per això es mostra esperançat en què es tiri endavant.
A banda d’aquesta petició, Pere Regull va aprofitar la reunió amb Antoni Comín per demanar-li que es faci un estudi per saber si a Vilafranca la ratio de professionals que treballen a l’ambulatori es troba en la mitjana català, i que en cas que el resultat fos que manquen metges o infermeres que es cobrissin les necessitats per garantir un bon servei als ciutadans de la vila. Així mateix, també es va demanar que a nivell de dotació pressupostària del departament de Salut per Vilafranca i comarca, es doti de manera suficient per garantir també la qualitat del servei.
El mateix dimecres, Pere Regull es va reunir també amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont en aquest cas per tractar temes més generals de Vilafranca i comarca relacionats amb el territori, els serveis i les comunicacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: