Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escriptora Isabel-Clara Simó presenta a Vilafranca “Jonàs”, una obra sobre la descoberta de l’homosexualitat

El divendres a les vuit del vespre a l’Agrícol de Vilafranca l’escriptora Isabel-Clara Simó presentarà la seva darrera novel•la “Jonàs”.

Elvira Mestres, coordinadora d’un dels grups de lectura de la Biblioteca Torres i Bages, presentarà la novel•la i conversarà amb l’autora.

La novel•la narra la història de l’Àlex, un llatinista català que es desplaça a Nova York i coneix Jonàs, un fotògraf de qui s’enamora. “Jonàs” tracta de la descoberta de l’homosexualitat d’un home que fins a aquell moment l’ha mantingut reprimida. Per ell no serà fàcil viure-la amb normalitat, ja que es veurà obligat a tornar a Barcelona i viurà l’experiència del refús.

Isabel-Clara Simó és una de les escriptores més prolífiques i premiades de la literatura catalana actual. És autora d’una quarantena de peces que inclouen novel•la, teatre, conte i poesia i que han estat traduïdes a una desena d’idiomes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: