Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’empresa La Granja amplia les seves instal·lacions, obrirà un espai comercial nou i traurà al mercat una línia de productes sense gluten

La Granja és una empresa familiar els orígens de la qual se situen a Gavà, al Baix Llobregat, quan els avis de l’actual subdirector es dedicaven a fer magdalenes. Amb aquest mateix producte es van traslladar primer a Sant Martí Sarroca i després, ara fa 14 anys, a Vilafranca.

La nau on hi ha la fàbrica i la seva botiga està al polígon Clot de Moja, entre els termes municipals de Vilafranca i Olèrdola, i ara porten el negoci entre la segona i la tercera generació.

L’empresa ha crescut molt els darrers anys, ha diversificat els seus productes i ha posat en valor la marca La Granja. En el futur immediat tenen reptes importants sobre la taula: han començat una ampliació de la nau que els permetrà guanyar 1.200 metres quadrats, adequaran un espai comercial de botiga nou per mostrar tot el ventall de producte existent, treballen en una línia de pastisseria infantil “saludable” de la mà de la Fundació Alícia i incorporaran aviat una nova línia sense gluten.

La Granja va començar amb l’elaboració de magdalenes. Primer només eren tradicionals però, més tard, es va incorporar la línia dietètica i, després, l’ecològica. La diversificació amb el pa de pessic va obrir el pas a molts altres productes i ara també fan galetes, garlandes i bastonets de pa.

Fa uns set anys, l’empresa va començar a créixer molt, bàsicament en marca blanca; de manera que el nom de La Granja no tenia reconeixement. Per això, la direcció va decidir redefinir tota la marca i donar-hi un impuls. L’aposta va sortir bé i el creixement s’ha traduït en una destacada ampliació de la plantilla en sis anys.

La Granja ven la meitat dels seus productes a Catalunya, un 40% a la resta de l’estat i el 10% restant a països europeus, un percentatge petit però que any rere any va creixent.

La Granja, que factura entre 5 i 6 milions d’euros anualment, també és coneguda per la seva aposta per la integració de persones que tenen difícil accés al mercat laboral ordinari a través del Programa Incorpora i la Fundació Pro Penedès. L’empresa, d’altra banda, col·labora amb la Fundació L’Espiga.

Comentaris

  1. maite vidal ortega

    Moltes felicitats !! ha tota la famila Celes, Carme i Sergi … sou els millors .. un peto.. feu una gran pinya….

  2. Raquel Manuel

    Enhorabona a aquesta familia i equip!!.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: