Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona activitat de “Els diumenges a Sant Pau” se centrarà aquest diumenge en la geologia, i en la recerca de fòssils

Aquesta activitat ens portarà a conèixer de primera mà la geologia del Penedès i, en concret, de la muntanya de Sant Pau, descobrint-hi els elements que la natura ha conservat durant milions d’anys.

La muntanya de Sant Pau està formada per roques calcàries que es trobaven en un mar interior d’aigües càlides fa 18 milions d’anys, fet que facilita l’observació de fòssils d’organismes marins, entre d’altres peculiaritats que es podran aprendre durant l’activitat. El guiatge anirà a càrrec de Quatre Passes Serveis Ambientals.
El lloc de trobada és el camí de Pacs, a la cruïlla amb el balcó de les Clotes, a les 11 del matí i la durada serà d’un parell d’hores. L’activitat s’adreça a un públic familiar i és gratuïta; en cas de pluja, quedarà suspesa.
Es recomana portar aigua i calçat còmode per caminar i és preferible inscriure’s prèviament a

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: