Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Tarrada destaca com un fet positiu que una empresa alemanya estigui interessada en la compra de Freixenet

El president de l’Acadèmia Tastavins ha parlat aquesta setmana amb alguns mitjans de comunicació digitals sobre la situació de Catalunya davant el repte sobiranista i també d’alguns aspectes d’actualitat del sector vitivinícola i del Penedès.

Ho ha fet en una entrevista al diari empresarial ViaEmpresa de la qual també se’n fa ressò també el diari digital El Món.
En relació a les informacions aparegudes la setmana passada sobre la possible venda del 58% de les accions de Freixenet, Tarrada apunta que no té constància que la notícia s’hagi confirmat, però que en tot cas s’ha de veure com un fet positiu, en el sentit que una gran empresa alemanya estaria interessada en invertir al Penedès.
La notícia la va destapar la setmana passada Economia Digital assegurant que en una reunió del consell d’administració de Freixenet els Hevia i Bonet haurien comunicat als Ferrer la seva intenció de vendre les accions. Les dues famílies tenen el 29% de les accions cadascuna. Tot apunta que una empresa alemanya del sector vitivinícola estaria interessada en la compra de les accions i que podria passar a disposar de més del 50% de la companyia. Malgrat tot divendres passat el setmanari El 3 de vuit informava, citant fonts de Freixenet, que de moment no hi ha cap oferta per vendre les participacions accionarials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: