Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Bombers de la Generalitat acompanyen al Banc de Sang i Teixits en una campanya especial de donació de sang a Vilafranca

Amb l’eslògan “Els bombers t’acompanyen a donar sang”, els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits van arribar aquest dilluns a Vilafranca.

Es van oferir 80 persones, 73 de les quals van poder fer les donacions. A més, 6 dels participants van donar sang per primer cop amb molt bones sensacions. Des del Banc de Sang i Teixits es mostraven satisfets amb els resultats.

Amb la suma de tots aquests elements i actors, la campanya vol tornar a crear un ambient festiu, participatiu i social a la jornada de donació de sang per tal d’ajudar en l’objectiu d’augmentar les reserves de sang a Catalunya.

És la segona vegada que es fa aquesta iniciativa a Vilafranca, en un acte especial ja que els bombers animen a la donació de sang i s’encarreguen d’ensenyar els seus serveis a la canalla.

Els bombers col•laboraran durant el mes de març en una dotzena de campanyes especials de donació de sang distribuïdes per tot Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: