Dimecres, 8 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza una jornada tècnica per informar sobre una línia de subvencions de la Generalitat

La jornada està adreçada, en primer lloc, a les persones joves que vulguin emprendre pel seu compte i que vulguin conèixer les línies de subvenció a què es poden acollir.

També a les persones que les assessoren professionalment en el procés d’emprenedoria i, en tercer lloc, a les empreses de l’Alt Penedès interessades a contractar persones joves inscrites en el programa de Garantia Juvenil que es vulguin acollir a aquesta línia de subvencions per a la contractació.
El termini per sol·licitar les subvencions és el 31 d’octubre.
La jornada tècnica es farà a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el dimecres 30 de març, a les 11 del matí. L’exposició anirà a càrrec d’Àlex Llovet, responsable de la gestió de la convocatòria de subvencions i cap de Secció d’Iniciatives per a l’Ocupació dels Serveis Territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: