Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Català Europeu ha explicat el potencial de les xarxes socials a la gent gran a través d’una conferència

El Consell Català Europeu va explicar una conferència sobre les xarxes socials especialment adreçada a la gent gran, celebrada ahir a l’Escorxador.

Juntament amb l’Ajuntament de Vilafranca i a través de la regidoria de la gent gran, van organitzar aquest acte basat en una de les 10 prioritats del Pla Juncker: l’Europa Digital.

Joaquim Millán, secretari general del Consell català del moviment europeu, explica que un dels objectius de conferències com aquesta és evitar l’escletxa digital.

Cada vegada més la gent gran és un col·lectiu que mostra major interès en les noves tecnologies i les xarxes socials. La majoria de les persones que es jubilen ara ja han tingut contacte amb aquest tipus de tecnologies i, en molts casos, els joves de la família també introdueixen els avis en l’ús de les xarxes socials.

L’encarregat de fer la conferència ha estat Josep Solano, periodista i expert en xarxes socials, qui ha fet una radiografia i un recorregut per les diferents xarxes socials que existeixen.

Solano ha transmès als assistents que no tinguin por d’utilitzar les xarxes. La conferència ha comptat amb una cinquantena d’assistents, molts dels quals participen als tallers de memòria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: