Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre de Recursos Pedagògics de l’Alt Penedès ofereix a les escoles una maleta per ajudar a tractar a les aules la diversitat familiar

La seu del Centre de Recursos, a Vilafranca, ha acollit la presentació d’aquesta maleta que amb el nom de “Família? Famílies!” recull un encàrrec del Departament d’Ensenyament de la Generalitat i que han desenvolupat les mestres Pepa Carreras i Lluïsa Salvador.

És un projecte que s’emmarca dins del concurs “El gust per la lectura” i que mostrar com es recull en la literatura infantil i juvenil els diferents models familiars que existeixen avui en dia a la nostra societat, com explica Lluïsa Salvador.
La intenció és facilitar un material que permeti treballar a les aules sobre la diversitat familiar d’una manera explícita. Salvador però, remarca que el més important si parlem del benestar emocional dels infants no és parlar de la composició de la família, sinó d’altres qüestions que es desenvolupen en el sí de la família.
Com elles remarcaven la voluntat és oferir material que permeti tractar a les aules amb naturalitat el que l’infant viu amb naturalitat en el seu àmbit familiar.
Aquestes maletes ja estan disponibles per les escoles de l’Alt Penedès que ho desitgin al Centre de Recursos Pedagògics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: