Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge se celebra la primera Mostra de tractors d’època i eines del camp a Subirats

Una bona manera de conèixer el món de la pagesia i gaudir dels tractors d’època i les eines del camp en família és venir a la primera Mostra de tractors d’època i eines del camp que se celebrà a Sant Pau d’Ordal.

Aquest diumenge de 10 del matí a dos quarts de tres de la tarda s’exposaran diferents modalitats de tractors de la zona de Subirats, com el tractor del sindicat de pagesos, així com, eines que utilitzaven els pagesos per treballar el camp, com ara la segadora, o el falç i el volant, unes eines amb fulla de ferro que es feien servir per tallar l’herba.
Els voltants de la plaça de Subirats seran l’escenari on hi haurà exposades les diferents màquines i eines del camp. A les 11 començarà al Centre Agrícola de Sant Pau la xerrada “Història dels primers tractors de Subirats” amb la participació de Joan Bofill, Jaume Ràfols, Salvador Puig i Fèlix Massana Ràfols, que explicaran la història dels primers tractors que va haver-hi al municipi i les seves anècdotes.
L’Ajuntament de Subirats organitza aquesta mostra amb l’objectiu de preservar la història local i permetre conèixer, una mica millor, la vida rural i agrícola del Penedès, i la seva gent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: