Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV renoven el conveni amb el Patí Vilafranca

Raimon Gusi com a president de SERCOM SL, la societat que gestiona Ràdio Vilafranca i Penedès TV, i Quim Vázquez, president del Club Patí Vilafranca, han renovat el conveni de col.laboració signat fa tres anys.

Mitjançant aquest acord, aquesta temporada SERCOM SL continuarà emetent en directe per Penedès TV els partits oficials que el Patí Vilafranca jugui al pavelló municipal d’hoquei i retransmetent per Ràdio Vilafranca els partits que es juguin a casa i a fora. A canvi, el Club Patí es compromet a cedir gratuïtament els drets d’imatge a SERCOM, així com la gestió en exclusiva dels patrocinis i la publicitat de ràdio i televisió. El club també promocionarà Ràdio Vilafranca i Penedès TV, posant els dos logotips a les samarretes dels jugadors.
Quim Vázquez es mostra molt satisfet perquè com a novetat, el conveni contempla l’inici d’un programa televisiu dedicat a l’hoquei comarcal, a banda del Parlem d’hoquei que s’emet per Ràdio Vilafranca.
El president de SERCOM SL, Raimon Gusi, fa notar que hi ha poques televisions locals que ofereixin partits d’hoquei en directe.
Gusi també destaca el servei que ofereixen la ràdio i la televisió pública de Vilafranca i afirma que contribueixen a fer “més ambient”.
Gusi i Vázquez van rubricar l’acord, divendres passat, als estudis de Ràdio Vilafranca i Penedès TV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: