Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull considera que les dades refermen una recuperació de l’activitat comercial i econòmica a Vilafranca

Segons les dades de que disposa l’Ajuntament pel que fa al nombre de comerços existents a Vilafranca, es pot dir que les sensacions són bones, i que malgrat algunes percepcions la tònica és positiva. En aquest sentit, en el decurs del programa diàlegs amb l’alcalde Pere Regull ha insistit en la necessitat de lluitar contra la idea que a Vilafranca es tanca tot.

Ha reconegut que és cert que hi ha comerços que han tancat, però també que molts altres han obert darrerament. Amb xifres a la mà, ha explicat que al 2008 a Vilafranca hi havia 836 comerços, que es va baixar fins els aproximadament 750 al 2010; i que ara mateix n’hi ha 816.
Amb aquestes dades, sumant-hi que segons les mateixes fonts cada any hi ha unes 150 activitats econòmiques noves a la capital de l’Alt Penedès, Regull considera que les sensacions són d’una certa reactivació.
A més l’alcalde considera que cal valorar també dades com el nombre creixent de visitants i turistes que venen a Vilafranca a conèixer les diferents activitats que s’hi fan.

Com a exemple comentava que en la darrera edició de la Fira del Gall, l’aparcament de la Rambla de Sant Francesc va incrementar el nombre de vehicles que hi van aparcar en un 28% respecte un cap de setmana normal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: