Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 1.280 alumnes de l’Alt Penedès al Xè Premi Sambori Òmnium

Enguany, la participació de l’Alt Penedès a la desena edició del Premi Sambori Òmnium ha passat de nou a onze centres educatius de La Múnia, Santa Margarida i els Monjos, Sant Martí Sarroca, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Sadurní i Vilafranca.

En total, més de 1.280 alumnes, de primer de primària a segon de batxillerat, dels quals s’han seleccionat una cinquantena d’obres que seran valorades pel jurat. En total, a la demarcació Penedès – Garraf – Anoia hi han participat 3.160 alumnes: 1.280 de l’Alt Penedès, 1.330 de l’Anoia, 340 del Garraf i 170 del Baix Penedès.
Els guanyadors de la demarcació es coneixeran el proper 8 de març, a l’acte de lliurament dels desens Premis Sambori que es farà al Centre Polivalent Can Papasseit de Vilanova del Camí.
El Premi Sambori Òmnium és un premi de narrativa en català dirigit als centres educatiu de tots els Països Catalans, que té com a objectiu difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: