Dimecres, 19 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició “Imatges per pensar”, que es pot visitar a l’Hospital Comarcal, obre una reflexió sobre la presència de les dones als mitjans

Aquests dies es pot visitar l’exposició “Imatges per pensar” al passadís central de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

Elaborada per l’Observatori de les dones en els mitjans comunicació, es tracta d’una col·lecció de cartells que fan reflexionar sobre el paper de les dones en els mitjans de comunicació. Les imatges estan especialment pensades per a públics diversos amb l’objectiu d’explicar les principals barreres amb les quals es troben les dones de les societats occidentals.

L’exposició vol provocar la reflexió dels visitants i recollir-la després a través de la pàgina web de l’Observatori.

Les imatges que integren l’exposició han estat produïdes especialment per l’artista visual Tània Burgos Fernàndez, tot seguint una proposta gràfica propera als pictogrames que permet treballar els significats de les imatges, d’una manera assequible i oberta a mirades i interpretacions diverses.

L’Observatori de les Dones als Mitjans de Comunicació, integrat per diversos ajuntaments, entre els quals el de Vilafranca, presenta aquesta mostra com a activitat central del 2016. L’exposició es pot visitar fins al dimecres 9 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: