Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Biblioteca Torras i Bages participa en un projecte per formar persones majors de 55 anys en l’ús de tauletes i telèfons

L’objectiu d’aquesta campanya és que la gent gran aprengui a utilitzar els nous dispositius mòbils i sàpiguen, per exemple, connectar-se a una xarxa WiFi, navegar a través de la tauleta, aprofitar les funcions del telèfon mòbil com fer fotos amb la càmera o gestionar els comptes a les xarxes socials i utilitzar aplicacions com Whatsapp i Skype per poder comunicar-se amb els seus.

Es tracta d’una iniciativa de la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone a la qual s’ha unit la biblioteca vilafranquina com a espai per a les sessions.

El programa consta de tres tallers de dues sessions cadascun i començava divendres amb una introducció general i algunes qüestions pràctiques. Per exemple, el responsable de taller va explicar als assistents que cal reiniciar cada setmana el mòbil perquè es netegi la memòria caché.

La primera sessió va comptar amb una àmplia participació: de fet, les places havien quedat completes dies abans.

La resta de sessions tindran lloc a la Biblioteca Torras i Bages els divendres 12, 19 i 26 de febrer, i els també divendres 4 i 11 de març, de 10 del matí a 12 del migdia.

Comentaris

  1. maria merce salinas carbo

    Quins horaris fareu per els cursets de mobils I tabletes?
    Em podeu informar ?
    Gracies

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: