Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha ingressat a presó un lladre molt actiu a l’Alt Penedès detingut in fraganti quan robava a l’interior d’una casa

Els Mossos d’Esquadra van detenir in fraganti, el 8 de febrer, un home de nacionalitat espanyola, de 41 anys i veí de Mediona com a presumpte autor d’un robatori amb força a interior de domicili a Puigdàlber.

Els fets van tenir lloc poc abans de les sis de la tarda quan una patrulla de paisà dels Mossos d’Esquadra va observar com un home accedia escalant a una casa del municipi de Puigdàlber.
L’home va sortir sobtadament de la casa on es disposava a robar, ja que havia estat sorprès per la família que viu al domicili i va fugir.
Gràcies a la col·laboració d’un ciutadà van poder detenir-lo fora del nucli urbà. Posteriorment, els investigadors van fer un escorcoll en el domicili del detingut on van localitzar més de 200 objectes denunciats com a sostrets, fet que ha permès resoldre 13 robatoris denunciats durant els darrers mesos, principalment a l’Alt Penedès, però també al Baix Llobregat.
Els investigadors també van detenir durant l’escorcoll policial del domicili la seva parella, una dona de 38 anys i nacionalitat espanyola, com a còmplice en la venda de les joies i d’altres objectes sostretes.
La investigació continua oberta i no es descarta imputar-li més robatoris com a resultat de l’anàlisi exhaustiu dels objectes recuperats. L’home té nou antecedents policials.
Els dos detinguts van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vilafranca, el qual va decretar l’ingrés a presó de l’home i la llibertat amb càrrecs de la dona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: