Dijous, 23 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Ha ingressat a presó un lladre molt actiu a l’Alt Penedès detingut in fraganti quan robava a l’interior d’una casa

Els Mossos d’Esquadra van detenir in fraganti, el 8 de febrer, un home de nacionalitat espanyola, de 41 anys i veí de Mediona com a presumpte autor d’un robatori amb força a interior de domicili a Puigdàlber.

Els fets van tenir lloc poc abans de les sis de la tarda quan una patrulla de paisà dels Mossos d’Esquadra va observar com un home accedia escalant a una casa del municipi de Puigdàlber.
L’home va sortir sobtadament de la casa on es disposava a robar, ja que havia estat sorprès per la família que viu al domicili i va fugir.
Gràcies a la col·laboració d’un ciutadà van poder detenir-lo fora del nucli urbà. Posteriorment, els investigadors van fer un escorcoll en el domicili del detingut on van localitzar més de 200 objectes denunciats com a sostrets, fet que ha permès resoldre 13 robatoris denunciats durant els darrers mesos, principalment a l’Alt Penedès, però també al Baix Llobregat.
Els investigadors també van detenir durant l’escorcoll policial del domicili la seva parella, una dona de 38 anys i nacionalitat espanyola, com a còmplice en la venda de les joies i d’altres objectes sostretes.
La investigació continua oberta i no es descarta imputar-li més robatoris com a resultat de l’anàlisi exhaustiu dels objectes recuperats. L’home té nou antecedents policials.
Els dos detinguts van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vilafranca, el qual va decretar l’ingrés a presó de l’home i la llibertat amb càrrecs de la dona.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: