Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Francesc-Marc Àlvaro presentarà Per què hem guanyat? a Vilafranca

El periodista Francesc-Marc Àlvaro presentarà el seu darrer llibre, Per què hem guanyat?, en un acte que estarà presentat pel director del 3 de vuit, Ricard Rafecas, i que es farà a la Biblioteca Torras i Bages aquest divendres a les 7 de la tarda.

En el seu llibre, l’escriptor relata la victòria del sobiranisme a les eleccions del passat 27 de setembre. Com a observador privilegiat de la sorprenent transformació social i política que ens ha portat fins aquí, explica els pactes, les negociacions i les maniobres que tenien lloc mentre es configurava l’equilibri de forces i l’estratègia del nou front sobiranista, així com les reaccions i les jugades dels altres actors.
Aquesta obra sorgeix d’un dietari personal fet d’anàlisi, reflexions i diverses informacions essencials, fins ara inèdites, per entendre què va passar durant els 127 dies que transcorren entre les eleccions municipals del 24 de maig i els comicis al Parlament del 27 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: