Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Joan Vidal Sextet ha enregistrat en directe el seu projecte Revisiting Zarathustra a Vilafranca, amb molt bones sensacions per part del públic

L’auditori de Vinseum ha estat l’escenari per primer cop de l’enregistrament d’un disc. El projecte Revisting Zarathustra, del Joan Vidal Sextet, va fer vibrar els vuitanta espectadors que es van trobar dissabte al vespre per gaudir del concert.

La feliç coincidència entre la voluntat de Joan Vidal d’enregistrar la seva particular versió jazzística del poema simfònic de Richard Strauss i el Jazz Club de portar la seva formació a Vilafranca culminava amb l’enregistrament del disc. Joan Vidal va crear Revisiting Zarathustra per encàrrec de L’Auditori, com a complement d’un cicle de concerts de l’Orquestra Simfònica de Barcelona. Però el músic no volia que la peça es quedés allà i el format d’enregistrament en directe era, per a ell, el que més li esqueia per a donar-li recorregut com a treball discogràfic.

La gravació d’un disc en directe és tot un món amb complicacions tècniques marcades perquè no hi ha volta de full, però també amb molta més energia i concentració per part dels músics.

Per al Jazz Club Vilafranca, les sensacions no poden ser més positives, tot i que esperaven més espectadors que probablement es van fer enrere pel mal temps.
El disc, que serà ja el tercer de la formació, sortirà al mercat previsiblement a finals d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: