Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demòcrates de Catalunya es constitueix a l’Alt Penedès

El regidor de CIU a La Granada, Richard Martín, és el portaveu de Demòcrates de Catalunya a l’Alt Penedès, el partit que agrupa el sector independentista d’Unió Democràtica de Catalunya que inicialment s’havia agrupat en la Plataforma Hereus UDC 1931.

Nascut a l’estranger com a fill d’immigrants, Richard Martín viu a La Granada i es dedica a projectes de divulgació del medi natural per a infants.
L’exregidora vilafranquina Maria Josep Tuyà és la portaveu adjunta i compten amb exmilitants d’Unió com el també exregidor Sebastià Jané, David de Yzaguirre, Joan Cols o Xavier Rojo.
El portaveu de Demòcrates de Catalunya a l’Alt Penedès, Richard Martín, reivindica el llegat del líder democristià Carrasco i Formiguera, que “havia quedat diluït”, així com la fraternitat i la justícia social .
Demòcrates de Catalunya de l’Alt Penedès es reuneix al Centre Cívic de La Granada i al llarg dels propers mesos tirarà endavant accions per afavorir la proximitat amb els ciutadans.
Demòcrates vol ser diferent als partits tradicionals i no té militants, sinó voluntaris, un 30% dels quals són nous en política.
Richard Martín afirma que Demòcrates té “la porta oberta” i reivindica el “polític quilòmetre zero”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: