Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Correos estrena un mata-segells turístic a Vilafranca dedicat als castells

El nou mata-segells ha estat presentat a l’oficina de correus de Vilafranca amb la presència del regidor de Cultura Raimon Gusi, el cap de sector de la xarxa d’oficines de Correos José Juan Villa i el responsable de la Secció Filatèlica de l’Institut d’Estudis Penedesencs Josep Anton Plans, entre altres.

El mata segells estarà a l’oficina des d’avui mateix per a aficionats a la filatèlia, clients i turistes que vulguin sol·licitar aquesta estampació especial per als seus enviaments. El disseny ha anat a càrrec de Correos, que l’ha volgut dedicar al fenomen casteller.

Correos ha emès ja 40 mata-segells turístics destinats a les oficines postals més importants de Catalunya i dissenyats per col·laborar amb la promoció turística. El president de la Federació Catalana de Societats Filatèliques Joan Isern López, present a l’acte, explicava com funciona el procés.

El promotor de la iniciativa ha estat el responsable de la secció filatèlica de l’Institut d’Estudis Penedesencs Josep Anton Plans.

Catalunya és la comunitat autònoma que més iniciatives d’aquest tipus presenta a Correos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: