Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les accions formatives del programa Mesures Actives d’Inserció per a persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció

El Servei d’Ocupació i Formació–La Fassina de l’Ajuntament de Vilafranca ha iniciat les accions formatives en el marc del programa Mesures Actives d’Inserció per a persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció.

Aquest programa té com a finalitat qualificar trenta persones en situació d’atur i beneficiàries de la RMI per a la millora de la seva ocupabilitat.

Les persones participants han començat a elaborar el seu projecte professional a partir de diferents accions de tutorització i formació, tant individuals com grupals, de cara al desenvolupament de les competències necessàries en el context laboral.

El Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca està treballant amb el teixit productiu de la comarca per poder completar la qualificació professional amb pràctiques. Les empreses adreçades es poden adreçar a La Fassina (93 817 19 95 – preguntar per Marga de Lamo).

El programa està subvencionat per la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, pel Fons Social Europeu i l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: