Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un triple concert, descobriments i la connexió balear centren el cartell del 3r Festival Hivernacle

Del 13 al 21 de febrer torna el Festival Hivernacle a Vilafranca, seguint la
mateixa línia musical de les dues primeres edicions: pop rock independent, cançó d’autor i folk rock.
A Singer Of Songs, Steven Munar, el grup ix!, The Trees i el cantautor Guiem Soldevila són els nous noms d’un cartell que ja comptava amb Joan Miquel Oliver i Quart Primera com a primeres confirmacions.

Organitzat per Bravecoast, que ha convertit Vilafranca en una de les seus principals d’activitat del segell, el festival es repartirà entre el Teatre Cal Bolet, el Claustre de Sant Francesc i l’Espai Muntanya de Sant Jaume, entre altres.
El 19 de febrer l’Hivernacle celebra un triple concert amb Joan Miquel Oliver que presentarà el seu tercer àlbum en solitari i el primer des de la separació d’Antònia Font, Pegasus, els Quart Primera, que ja van tocar al 1r Hivernacle, i el grup sabadellenc Ix!, que ha tornat aquest 2015 amb un quart disc d’estudi, Vessants.
Carles Ribot de Bravecoast ens dona més detalls d’aquest triple concert.
Les entrades costen 12€ i es poden adquirir a La Llibreria La Cultural i a Entradium.com. La resta de concerts són gratuïts.
Aquesta 3a edició del festival compta amb tres artistes de les Illes Balears: Steven Munar, amb una veu que captiva i un potent directe, el menorquí
Guiem Soldevila, un dels cantautors i compositors emergents més destacats de Ses Illes, i Joan Miquel Oliver.
Ribot destaca també els #descobriments que passaran per el festival vilafranquí: A Singer Of Songs, Steven Munar i The Trees, que recentment han participat a la banda sonora del curtmetratge “Café para llevar” de Patricia Font guanyador del Goya 2015.
El 1r Festival Hivernacle va tenir uns 300 espectadors, el 2n va créixer fins als 700, gràcies al ganxo d’Albert Pla i Diego Cortés, i en aquesta 3a edició es donarien per satisfets amb repetir les xifres de la primera edició o fer un entremig. Des de Bravecoast són conscients que l’Hivernacle 2015 va ser excepcional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: