Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Noves dates del servei d’orientació i assessorament per a entitats “Obre’t portes” a Vilafranca

L’Escorxador de Vilafranca continua oferint a les entitats sense ànim de lucre, el servei d’orientació i assessorament per resoldre els dubtes de reglament, fiscals, fundacionals i de tot tipus, que puguin afectar el bon funcionament de les associacions i fundacions.

El servei va néixer amb la idea de poder aclarir temes de tot tipus, com per exemple, com fer els pagaments de l’IVA, l’impost de societats, aclariments i dubtes fiscals o com fer les factures, entre d’altres.
Les consultes van a càrrec de Patrícia Julià, llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i responsable de l’empresa Seinprodat, empresa especialitzada en fiscalitat de les entitats sense afany de lucre i la protecció de dades.
Els dies de consultes continuaran essent aquest any, el darrer dilluns de cada mes en horari de tarda. Les consultes són privades, tenen una durada de 30 minuts i un import de 15 €.
Si voleu més informació es pot trucar a l’Escorxador, o enviar un correu electrònic a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: