Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La rua de Rua de Carnestoltes a Sant Sadurní serà el proper 6 de febrer, i hi ha temps per apuntar-s’hi fins el 28 de gener

El carnaval és una celebració que pertany al calendari lunar. Per aquest motiu, és una festa mòbil que se celebra set setmanes després de la primera lluna plena passat el solstici d´hivern.

Com que no hi ha carnaval sense disbauxa, la festa porta implícita un grau de transgressió i, per tant, constitueix un exercici espontani de llibertat individual i col·lectiva. Aquest any la rua de Carnaval es farà el dissabte 6 de febrer, a les 8 del vespre, amb la participació de comparses que enguany s’han incrementat.
El recorregut serà: carrer Barcelona, sambòdrom a la rambla de la Generalitat entre els carrers Montserrat i Doctor Barraquer, carrers Montserrat, Doctor Escayola i final a la plaça de l’Ajuntament on es llegirà el pregó del Rei Carnestoltes.
La concentració es farà a l’encreuament entre el carrer Barcelona i el carrer Alacant. A més, hi haurà concurs de comparses amb diversos premis.
Hi ha temps per inscriure’s al Casal d’Entitats o enviant un e-mail a fins al 28 de gener de 2016.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: