Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La delegació vilafranquina de la Casa de Mendoza s’ha presentat en societat amb un “Asado Argentino”

La delegació de la Casa de Mendoza a Vilafranca es va registrar el passat mes d’agost i la primera activitat pública que han organitzat ha estat un “Asado Argentino” que van celebrar aquest diumenge al local de Cal Noi-Noi en el marc de les Festes de Sant Raimon.

L’acte comptava amb la presència del president de la Casa de Mendoza, Sergio Lorenzo. L’entitat va néixer a l’aixopluc de l’Orfeò Martinenc de Barcelona fa 11 anys i es dedica a promoure actes de divulgació de la cultura argentina.
En aquesta primera festa a Vilafranca hi van participar una cinquantena de persones. A la plaça Milà i Fontanals es va coure la carn i es va preparar el dinar a l’estil argentí. Desprès a dins del local d’assaig dels Xicots de Vilafranca es va servir el dinar mentre s’oferien diferents activitats i espectacles. Començant per una exhibició de tango, també hi va haver una conferència sobre el mate, o la projecció d’un audiovisual en el que es mostrava la riquesa vitivinícola de la regió de Mendoza.
La festa va comptar també amb una actuació musical amb cançons tradicionals de Mendoza, fent gaudir als assistents del folklore argentí.
Aquesta ha estat la primera activitat organitzada per la Casa de Mendoza a Vilafranca, una entitat sense afany de lucre que compta amb la participació d’alguns residents argentins a la capital de l’Alt Penedès. Des de l’entitat tenen la intenció de continuar organitzant més activitats d’agermanament entre Mendoza i el Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: