Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La companyia Gestacions es presenta a Vilafranca amb el seu espectacle “L’estaquirot i el viatge cap enlloc”

Diumenge al matí el teatre de Cal Bolet acollia el primer dels espectacles familiars per aquest trimestre, amb la companyia de dansa penedesenca “Gestacions”.

La proposta era un espectacle de dansa per a tota la família, amb un llenguatge menys abstracte i proposant un fil argumental que ajudés a seguir la història. Marta Casas, una de les ballarines, i Laura Giménez que és ajudant de producció comentaven que la idea era fer un espectacle més proper i fàcil de seguir.

Un espectacle que, a banda de la dansa, tenia gags i humor, diàleg i teatralització amb combinació de moltes disciplines artístiques.

Tot i reconèixer que el ball de gitanes els han servit com a font d’inspiració, destaquen també que és només un punt de partida.
Gestacions va néixer fa uns 5 anys com a companyia amateur, i després d’un període de descans han reprès ara l’activitat amb una voluntat de professionalitzar la seva proposta i poder fer amb aquest primer espectacle la seva entrada en els circuits de programació d’espectacles familiars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: