Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Banda Simfònica de Vilafranca s’ha presentat en societat amb un concert dins de les festes de Sant Raimon

La formació té un any de vida i està integrada per ex alumnes de l’escola municipal de música de Vilafranca. Tot i que ara només compta amb una desena de músics entre les seves files, ha nascut per anar creixent i enriquir l’oferta musical de la vila.

El d’ahir, dins de les festes de Sant Raimon, era el primer concert de la Banda Simfònica de Vilafranca. Tenia lloc a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer i es titulava ‘Un passeig per la història de la música occidental’.

La banda actuava amb l’Orquestra Escola de Vilafranca, una petita formació integrada per estudiants i professionals d’edats i nivells d’estudi diferents a la qual s’ha vist actuar per exemple a les recollides de cartes del Patge Raimon.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: