Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds celebren la seva assemblea divendres, tancant el mandat d’Almirall i Cabré i presentant el projecte de museu per Cal Figarot

Els Castellers de Vilafranca celebren aquest divendres a partir de les 9 del vespre l’assemblea general ordinària corresponent a la temporada 2015.

Una assemblea que servirà per balanç d’aquest darrer any, i també per donar per tancat el mandat de Pere Almirall i Jou Cabré al capdavant de la colla els darrers quatre anys. L’assemblea s’iniciarà amb els informes de les diferents àrees, haurà d’aprovar també els comptes del 2015 i acabarà amb la presentació del projecte de museu per a Cal Figarot que haurà de ser un dels reptes a nivell socials de la propera junta que encapçali els Castellers de Vilafranca en els propers quatre anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: