Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí comença l’any enfrontant-se al Cerceda

Aquest dissabte torna la OKlliga després de la parada per les festes de Nadal i el Patí Vilafranca juga un partit molt important a casa amb el Cerceda gallec.

El Vilafranca ha de remuntar el vol, després d’aquests últims partits del 2015, on els resultats no han estat del tot favorables, i aquest dissabte és un bon moment per fer-ho. El Patí es presentarà al partit amb tots els seus efectius i amb Roger Rocasalbas i Marc Navarro recuperats del tot, després de les lesions dels últims parells de mesos. La parada nadalenca ha anat bé al Patí per recuperar homes i agafar confiança per afrontar aquest mes de gener on els esperen partits decisius, com les últimes tres jornades de la primera volta, amb el Cerceda aquest dissabte, el desplaçament a la incòmode pista del Voltregà el proper dimarts dia 12 de gener i la visita del Shum el dia 23 de gener en jornada unificada, així com la tornada dels vuitens de final de la Copa de la Cers davant del Juventude de Viana el proper dissabte 16 de gener.
Respecte al partit d’aquest dissabte cal destacar que el Cerceda és un equip que aquesta temporada ha anat de menys a més.
Per tant es preveu un duel elèctric entre dos equips que només estant separats per dos punts i on l’aficionat vilafranquí serà important per fer que els tres punts es quedin a Vilafranca. El partit serà retransmès en directe per Ràdio Vilafranca amb locució de Josep Gumà i per Penedès Televisió amb locució de Xavi González i Jaume Bové.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: