Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“El llarg dinar de Nadal”, recentment guardonat amb un premi Butaca, arriba aquest diumenge a Cal Bolet

A partir de les 7 de la tarda d’aquest diumenge continua la temporada teatral a Cal Bolet amb “El llarg dinar de Nadal”, de la companyia La Ruta 40. A casa de la família Bayard el gall d’indi és a punt i el vi, a les copes.

Un any més es reuneixen al voltant de la taula i mengen, estimen, ploren, neixen, beuen, enyoren, riuen, moren… I repeteixen rituals, ecos i cançons, de generació en generació. I comparteixen la tragèdia quotidiana i eterna del pas del temps. A través de la seva història, veurem els canvis en els costums i hàbits d’una part de la societat americana en el canvi del segle XIX al XX.
Seguint amb la línia que els caracteritza, la companyia La Ruta 40, fundada l’any 2011 a Barcelona pels actors Alberto Díaz, Albert Prat i Sergi Torrecilla, aposten un cop més per un teatre d’històries i d’actors, artesà. Segueixen investigant amb el tractament especial del temps escènic i l’atmosfera en els seus muntatges. Proposen un joc teatral singular amb aquesta fantàstica obra que juga de manera molt particular amb el pas del temps. Així, amb un original mecanisme de concentració i acceleració del temps, el públic veurà com passen per davant dels seus ulls quatre generacions d’una família, a través de 90 dinars de Nadal, en poc més de 60 minuts de funció i sense cap tall.
A cavall entre drama i comèdia, “El Llarg Dinar de Nadal” és una reflexió sobre la condició humana, sobre la vida i la mort, la família, i la tragèdia eterna i quotidiana del pas del temps. L’obra ha estat recentment guardonat amb el Premi Butaca a Millor espectacle de petit format.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: