Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal prepara una sessió informativa per a persones joves sobre el Servei de Voluntariat Europeu

L’Oficina Jove del Consell Comarcal organitzat per a finals de febrer una píndola informativa per a persones joves que estiguin interessades a dur a terme una tasca com a voluntàries i alhora gaudir d’una experiència educativa no formal i de desenvolupament personal mitjançant el Servei de Voluntariat Europeu.

El Servei de Voluntariat Europeu és una acció del programa Erasmus+ de la Comissió Europea. Té com a objectiu promoure la mobilitat i l’intercanvi de persones joves d’entre 17 i 30 anys oferint-los l’oportunitat de conèixer altres maneres de viure, cultures i idiomes, i formar-se col·laborant en el treball diari d’una entitat no lucrativa d’un altre país, normalment europeu.
La Comissió Europea subvenciona les despeses de viatge, allotjament, manutenció, diners de butxaca, transport local, classes d’idioma de la llengua oficial del país de destinació i assegurança sanitària, al llarg de tota la durada del projecte. Les persones joves voluntàries compten amb el suport i ajuda de l’entitat d’enviament i acollida abans, durant i després del projecte.
Les persones joves que estiguin interessades a informar-se sobre el Servei de Voluntariat Europeu es poden inscriure a la píndola informativa de l’Oficina Jove de l’Alt Penedès que es farà el dijous 25 de febrer, a 2/4 de 7 de la tarda, a la seu del Consell Comarcal. La inscripció es pot fer via Internet, al web www.dinamo.cat, o presencialment, a l’Oficina Jove de l’Alt Penedès i als Serveis Municipals de Joventut.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: