Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal ha declarat com a bé cultural d’interès local l’edifici “El Centre” del Pla del Penedès

Aquest dijous s’ha celebrat el ple ordinari del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Un Ple amb pocs punts a l’ordre del dia i que no va generar debat perquè tots els punts es van aprovar sense cap vot en contra.

Un dels acords més destacats va ser l’ampliació del programa Format gràcies a una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya. La subvenció permet que sigui el Consell Comarcal qui contracti directament un tècnic i que el programa s’ampliï a tot l’any.
D’altra banda el Consell Comarcal també ha aprovat declarat com a bé cultural d’interès local l’edifici “El Centre” del Pla del Penedès.
Des de l’Ajuntament del Pla s’ha mostrat interès en conservar aquest element del passat històric i cultural del municipi, i previ informe favorable de la Diputació el Consell Comarcal tramitarà la declaració com a BCIL. L’acord permetrà a la Societat del “Centre” rebre ajuts públics.
En l’apartat de precs i preguntes del Ple el republicà Pol Pagès va tornar a demanar que el Consell Comarcal garanteixi l’increment de l’1% del sou dels treballadors de l’ens i el president, Francesc Olivella va recordar el seu compromís a fer-ho. D’altra banda Olivella també va anunciar que el proper divendres al migdia la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa presentarà al Consell Comarcal el catàleg de serveis de la Diputació 2016 a dreçat als ajuntaments de la província.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: