Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creix un 27% l’ús de la targeta client de Som Sant Sadurní per Nadal

Aquesta campanya de Nadal i Reis, els establiments de Som Sant Sadurní han facturat prop de 600.000 euros amb la targeta client de l’associació, augmentant un 27% les operacions amb targeta respecte la campanya anterior.

L’associació comercial, que agrupa 60 botigues i establiments de la capital del cava, també ha repartit 1.000 euros entre els seus clients. Totes les compres realitzades entre l’1 de desembre i el 5 de gener amb la targeta client de Som Sant Sadurní han entrat en un sorteig realitzat dijous passat. En total, s’han regalat 1.000 euros repartits entre els 40 tiquets de compra seleccionats en el sorteig entre un total de prop de 15.000 tiquets de la campanya de Nadal i reis.
Els tiquets premiats ja han rebut l’abonament, directament a la seva targeta client.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: