Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aina Mallol continua un any més com a cap de colla dels Xicots

La junta social dels Xicots amb Esther Vicente com a presidenta contínua una temporada més, reforçada amb noves incorporacions, però hi havia dubtes sobre la continuïtat de la junta tècnica, després que la temporada anterior la cap de colla Aina Mallol ja expressés la seva voluntat de plegar.

Finalment, Mallol ha optat per continuar una temporada més al capdavant dels de la camisa vermella, amb el compromís de formar un nou equip per facilitar un “relleu més senzill”.
Mallol reconeix que hagués estat complicat fer el canvi perquè és any de concurs, però recorda que ja porta quatre anys al capdavant dels Xicots de Vilafranca i aquest 2016 serà el cinquè.
Quant als reptes per al 2016, Aina Mallol recorda que la temporada 2015 ha estat boníssima i ara toca mantenir el nivell assolit i fer alguns “passets més” per millorar registres.
La temporada passada, els Xicots van assolir el 3 de 9 amb folre. A les acaballes de la temporada, a la diada del Roser, van segellar la millor actuació mai realitzada, unint en una mateixa diada el 3 de 9 amb folre
carregat i el 5 de 8. I al novembre, a Altafulla en la última actuació de l’any, encara van fer un clar intent de pilar de 7 amb folre.
La continuïtat d’Aina Mallol com a cap de colla dels xicots de Vilafranca quedarà ratificada el 22 de gener en l’assemblea de la colla, trobada que també servirà per planificar com afronten la nova temporada. Temporada que començarà a rodar aquest divendres, amb la represa dels assaigs de la canalla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: