Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC proposa ampliar el sistema de tarifació social a l’escola municipal de música i al Complex Aquàtic

El grup municipal representat a l’Ajuntament per Ramon Arnabat i Toni Peñafiel ha presentat 18 al·legacions al dictamen d’ordenances fiscals del 2016 de l’equip de govern. Les al·legacions busquen, en general, una major justícia social, una fiscalitat verda i el suport a l’economia local, productiva i cooperativa.

Entre les propostes més destacades que fa Vilafranca en Comú hi ha l’ampliació del sistema de tarifació social que ja s’aplica a les llars d’infants a l’escola d’arts Arsenal a altres serveis. En aquest cas parlen de l’escola municipal de música M. Dolors Calvet i el Complex Aquàtic.

Segons Vilafranca en Comú, l’ajuntament ha de mantenir i fer més i millors serveis per a la ciutadania sense reduir els ingressos de l’ens ni sotmetre els ciutadans a una major càrrega fiscal. El regidor Toni Peñafiel explica que hi ha marge per a treballar en aquest camí i qüestiona algunes de les mesures que impulsa l’equip de govern i que beneficien empreses amb grans volums de facturació.

Des de Vilafranca en Comú també proposen en les seves al·legacions que es gravin “d’una vegada per totes” els pisos buits, una mesura que creuen que l’equip de govern no aplica per manca de voluntat política, i que les cooperatives de treball no hagin de pagar l’IBI.
Finalment, els representants del grup han lamentat que la seva “única via de participació i diàleg amb l’equip de govern sigui la presentació d’al·legacions”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: