Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Programació especial de Cap d’Any a Penedès TV

El concert de Sant Esteve de la Polifònica i el resum informatiu de l’any protagonitzen la programació de Cap d’Any a Penedès TV.

Penedès TV oferirà una programació especial de Cap d’Any en la que la música i la informació seran les protagonistes.
Aquest dijous, 31 de desembre la música serà present a les pantalles amb un especial de nadales protagonitzades per el grup M’Arremango, i el cantautor Paton Soler junt amb diversos musics penedesencs. El programa s’emet a dos quarts de tres de la tarda, amb repetició cada quatre hores.
Pel que fa al primer dia de l’any, aquest divendres 1 de gener, Penedès TV oferirà íntegrament el tradicional concert de Sant Esteve de la Polifònica d’aquest any, en el que la coral vilafranquina interpreta fragments del Messies de Händel acompanyada per un trio de jazz.
El concert de la Polifònica es podrà veure a dos quarts de tres de la tarda i a dos quarts d’onze de la nit, i també en reposició el dissabte 2 de gener a dos quarts d’una del migdia.
D’altra banda aquest divendres 1 de gener Penedès TV també reposarà el musical de Peter Pan amb motiu del 50 aniversari de la coral infantil l’Espinguet. El musical de Peter Pan s’emetrà a dos quarts de nou del vespre.
De la vessant informativa a la programació de Cap d’Any de Penedès TV destaca el programa de resum de l’any 2015 que es podrà seguir aquest divendres 1 de gener a les quatre de la tarda i també el mateix dia a les set de la tarda i l’endemà, el dissabte 2 de gener, a les 11 del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: