Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espinguet presenta aquest cap de setmana a Cal Bolet el musical de Peter Pan amb dues representacions

El Cor Infantil l’Espinguet enguany fa cinquanta anys. Per celebrar-ho, s’han preparat un seguit d’actes que tindran lloc durant tot el curs, i un dels més importants és l’estrena del musical Peter Pan.

Inicialment estava prevista una única representació, però les entrades es van exhaurir i per aquest motiu l’endemà hi haurà una segona representació del musical. Així doncs, l’espectacle es podrà veure aquest dissabte a les 7 del vespre i diumenge a les 12 del migdia, al Teatre Cal Bolet de Vilafranca.
En aquesta producció, confegida originàriament pel cor infantil La Gatzara d’Igualada, hi participaran una seixantena d’infants d’entre cinc i divuit anys, que interpretaran els papers de pirates, nens perduts, indis, sirenes, Wendy i, a més, hi haurà un actor que interpretarà el personatge principal, en Peter Pan.
Carles Sanz ha adaptat els arranjaments instrumentals originals per a quartet de clarinets, piano i percussió. Aquests músics són alumnes de l’Escola Municipal de Música Dolors Calvet i han estat dirigits per Cristina Gomila.
Pel que fa a la part escenogràfica de la producció, l’encarregada ha estat Rosa Gonzàles, amb el suport de Valeri Laguna.
Les quatre directores de l’Espinguet, que són Marta Coll, Mar Moreno, Xell Montserrat i Montse Terrades, han treballat intensament amb tots els infants, caps de setmana inclosos, tant la part musical com de moviments escènics per tal que l’actuació sigui reeixida i que els infants gaudeixin d’una obra de gran format com és aquesta.
El Cor Infantil l’Espinguet va ser fundat l’any 1965 per membres de l’Agrupació Folklòrica amb la finalitat que els infants gaudissin de la música mitjançant el cant coral. Des d’aleshores, aquesta tasca ha estat ininterrompuda. Al llarg d’aquestes cinc dècades, al voltant de 700 vilafranquins i penedesencs han estat protagonistes de la seva història i han fet possible que cinquanta anys després de la fundació, aquest petit gran cor continuï tenint l’esperit musical intacte i moltes ganes de tirar endavant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: