Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca llença la campanya per unes joguines no sexistes Per Nadal, regala igualtat

Una carta als reis en la qual una nena insisteix en què vol un camió i no una nina és l’eix central de la campanya Per Nadal, regala igualtat que l’Ajuntament de Vilafranca, a través de la regidoria d’Igualtat, impulsa aquests dies previs per conscienciar a les famílies abans de triar els seus regals.

Entre divendres i dilluns es repartiran a les escoles i llars d’infants de la vila 5.500 postals i s’enganxaran 200 cartells per la ciutat, amb la col·laboració de les associacions de comerciants, per donar visibilitat a la campanya. Aquesta és una de les primeres accions que es desenvolupa des de la nova regidoria d’Igualtat, que incideix específicament en la prevenció per fomentar la igualtat, no només entre homes i dones, sinó en la societat en general.

El disseny de la campanya ha anat a càrrec de l’alumne de l’escola municipal d’arts Arsenal Fidel Igual. La seva tutora, Sheila González, explicava que la “carta als reis” va adreçada als nens, però també als adults.

La presentació de la campanya s’ha fet a la Biblioteca Torras i Bages.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: