Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins al proper 10 de gener es pot visitar a la casa de cultura Mas Catarro la 32a Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort

Com cada any la Mostra esdevé un compendi de disciplines artístiques i un concurs que, en aquesta edició, ha comptat amb la participació de 63 artistes amb 102 obres presentades.

Pel que fa a la categoria de pintura local enguany s’ha declarat desert per falta d’obres presentades. Amb el lliurament dels premis de l’edició d’enguany, aquesta setmana ha obert portes l’exposició.
Per categories, en pintura el guanyador ha estat Josep Gómez, de Vilanova; seguit d’Ernest Descals, de Manresa i Montse Almonacid, de Banyeres del Penedès. A la categoria juvenil de pintura el premi, de placa i val de material, ha estat per Elisenda Miralles de Guardiola.
En Ceràmica, el primer premi l’ha obtingut la ceramista Montse Llanas, de Vilafranca, mentre que el segon ha estat per Maria Carme Adell, de Subirats i el tercer, de forma compartida, per Rosalia Comelles, de Sant Joan de Mediona i Isabel Queraltó, de Sant Pere de Riudebitlles.
En fotografia, amb la temàtica restringida al Castell de Penyafort i els seus entorns, els guanyadors han estat Neus Conesa, Domènec Freixedes i de Meritxell Batlle, tots tres dels Monjos.
Finalment, en la modalitat d’escultura el guanyador ha estat Manolo Urbano, de Moja, seguit de Salvador Miras, dels Monjos.
Tots els treballs estaran exposades en diferents estances de la Casa de Cultura Mas Catarro i es poden veure fins al 10 de gener de dilluns a dissabte de 4 a 7 del vespre i de 12 a 2 del migdia els diumenges i festius, excepte els propers dies 25, 26, 31 de desembre i 1 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: