Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de participació i assistència a l’11è Subirats Tasta’l d’aquest passat cap de setmana

Una proposta enoturística i gastronòmica atractiva, activitats d’oci per a petits i grans i un temps immillorable han aconseguit que la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal s’hagi omplert de centenars de visitants aquest passat diumenge en la celebració de l’11è Subirats Tasta’l.

Les noves activitats complementàries d’aquesta edició com la demostració d’oficis antics, el tast guiat, la ruta en bicicleta elèctrica o l’animació teatral de carrer han estat un atractiu potent per atraure als visitants que han passejat pel centre de Sant Pau d’Ordal envoltats d’un ambient festiu i familiar.
Els assistents, que també han pogut gaudir d’una proposta cultural de qualitat amb les visites al Museu d’Esperanto de Subirats o l’exposició de fotos de Subirats i del Penedès a càrrec de M. Rosa Ferré, han fet que l’onzena edició de la mostra esdevingui tot un èxit de participació i assistència.
Cellers, restauradors, elaboradors i artesans han ofert els seus productes de proximitat i qualitat en una jornada en la que s’han servit més de 2.500 degustacions.
L’organització està molt satisfeta amb els resultats i ara espera la valoració dels expositors per plantejar la propera edició de la mostra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: