Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC guanya les generals a Sant Sadurní seguida molt a prop d’En Comú Podem

En Comú és la força més votada a Santa Margarida i els Monjos i a Gelida.

Repassant els resultats de les eleccions generals als municipis més grans de l’Alt Penedès es constata el bon paper dels republicans i la forta implantació d’En Comú. A Sant Sadurní d’Anoia ERC ha obtingut 1.668 vots, més que duplicant els resultats del 2011. En Comú ha estat la segona força amb 1.565 vots. Democràcia i Llibertat n’ha obtingut 1.448, mentre que el PSC ha passat a ser la quarta força amb 1.093 vots. Ciutadans se situa en cinquena posició amb 508 paperetes mentre que al municipi de la candidata Dolors Montserrat el PP és sisena força amb 449 vots. Finalment, Unió ha obtingut 96 vots.
A Santa Margarida i els Monjos En Comú ha estat la força més votada amb 851 vots, el 24’4% dels vots emesos, mentre que el PSC ha aconseguit 770 vots i és la segona força. ERC amb 512 vots ha millorat notablement els resultats del 2011. Democràcia i Llibertat és la quarta força amb 464 vots i molt a prop se situa Ciutadans, amb 450 paperetes. El PP és sisena força amb 296 vots i Unió, amb 49 paperetes, ha obtingut menys vots que PACMA.
A Gelida també En Comú ha estat la força més votada amb 1.117 paperetes i el 29’4% dels vots emesos. ERC, en segon lloc, ha obtingut 751 vots. ELS PSC és la tercera força a Gelida en aquestes eleccions generals amb 572 vots, seguit per Democràcia i Llibertat amb 509 vots, Ciutadans amb 408 i el PP amb 299. També a Gelida Unió ha obtingut menys vots que PACMA, amb 36 paperetes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: