Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Caminaires de La Girada organitzen la primera sortida del 2016 pels entorns del Parc Natural del Foix

El proper diumenge 10 de gener, els Caminaires de La Girada convoquen a tothom qui ho desitgi a la seva primera caminada del 2016.

El grup sortirà a les 9 del matí de la pastisseria Rius de la Rambla de la Girada en cotxes particulars cap a Castellet. Qui no disposi de vehicle podrà anar amb altres participants. La caminada transcorrerà a l’entorn del Parc Natural del Foix, en bona part amb vistes al pantà.
La caminada es fàcil i durarà dues hores i tres quarts en total, ja que a l’acabar-la, els participants aniran a visitar amb guia el Castell de Castellet. Per facilitar la organització de la visita guiada cal confirmar la participació a la sortida al correu ">.
Només cal portar aigua, esmorzar i calçat adequat per caminar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: