Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alumnes de l’Eugeni d’Ors i de l’Alt Penedès es formen en un nou cicle del projecte Altaveus

L’Escorxador de Vilafranca acollia la setmana passada la darrera sessió formativa del projecte Altaveus, adreçat a alumnes de 3er i 4at d’ESO dels instituts Eugeni d’Ors i Alt Penedès per tal que puguin ajudar als seus companys i orientar-los en els possibles conflictes que es produeixin als centres.

Dues de les participants, la Laura Agustín i la Joana Oliver, alumnes de 3er d’ESO de l’Eugeni d’Ors, comenten que aquestes jornades els han servit per tenir eines per arribar millor als seus companys.

El regidor de joventut, Miquel Medialdea, que va repartir al acabar els diplomes entres els participants, explicava que des de l’Ajuntament consideren que és un projecte interessant, que es fa amb la col·laboració dels instituts, i que vol ajudar a aconseguir un bon ambient en els centres educatius.

Al llarg de la sessió que van fer a l’Escorxador els nois i noies que van participar en aquesta trobada van realitzar diferents tallers per tal de preparar estratègies de treball amb els seus companys de l’Institut, així com propostes a desenvolupar al llarg del curs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: